Thursday, June 23, 2011

terbaru dari KRU ... V.I.P

  

..
..
..
terbaru dari KRU 
V.I.P
LAGU SEDIH
..
..
frst time farha tau sal gr0up ni mse bce paper...
jd mnat nk tau lg sal dia0rg..
sbb mcm ade gaye kp0p...
s0
terfikir...
gr0up ni same k mcm grup2 yg nk tiru kp0p 2????
then..
try la search...
sbb farha mnat KRU..
s0 .. farha slalu respect dgn stiap hasil kerja yg KRU buat..
^_^
..
..
cari punye cari kt utube...
x jmpe clip yg mv punye...
tp 
sbb excited nk tau jgk dia0rg punye stail cmne...
farha click je la mne2 vid yg ade...
..
..
..
wink..wink...
huhu...
I LIKE !!!
..
..
best tg0k dia0rg punye dancing...
mmg ala2 k0rea ckit...
tp i sill can accept it...
sbb bukan k0rea je yg tau dance...
0rg2 kite pn tau k..... @_@..
tg0k rancngan sh0wd0wn ??
best kan?? 
huhu...
..
..
..
s0
dear V.I.P
go0d luck...!!
hrap k0rg dapat trus success dlm muzik kt msia ni
..
..
sekian... ~ Love ~ :: miss vi0 ::

# hrap2 gr0up ni x jd mcm gr0up2 laen yg suke sgt berpecah..... :p

Sunday, June 12, 2011

Mati Hidup Semula .....

Ibarat mati hidup semula …
Itulah yg boleh digmbrkan dlam perlawanan PIALA FA 2011 antara 2 BUAH PASUKAN GERGASI PANTAI TIMUR iaitu TERENGGANU dan KELANTAN. Tahniah dan syabas diucapkan kepada pasukan negeri Terengganu kerana telah berjaya memenangi piala ini selepas 11tahun yg lalu … TAHNIAH !!!
Foto
Walauapep0n… kt cni tiba2 terdetik utk tulis ckit ulasan dr farha yg bknlah ter0r sgt pasal b0la.. tp cukup la sbg se0rg peminat b0la Malaysia …
..
..
..
Setelah Kelantan mula menghitung detik untuk merangkul Piala Fa pada tahun ini…. Dan penykong2 terengganu mula keluar dri stadium….tiba2 pada minit2 saat2 terakhir ..satu situasi yang mmg sukar dijangka… ibarat ‘mati hidup semula ‘ …g0l penyamaan  telah berjaya dilakukan…hasil dr jaringan g0l sendri … pemain Kelantan Daudsu  …. dan akhirnye mengheret  perlawanan ke masa tambahan …. Alhamdulillah …bak kate 0rg ‘mcm2 b0leh jadi’....kite hanye marancang… Allah yg menentukan ….
..
..
Alhmdulillah lg…akhirnye…pda masa tmbhan ..team..Terengganu berjaya menembusi gawang g0l Kelantan … dan sekaligus berjaya membawa pulang Piala Fa pada tahun ini…tahniah sekali lg…
Walaubagaimanapun… kt cni..farha ade la jgk nk k0men ckit2 sal perlawanan antra Kelantan dan Terengganu ni…mmg x dpt  dinafikan..semangat dr penyok0ng bg kedua –dua negeri ni  berjaya memeriahkan  lagi perlawanan akhir Piala Fa pada kali ini…dgan jumlah peny0kong yang hampir 10ribu dr kedua2 ngeri… brjaya memenuhi stadium nasi0nal bukit jalil pada malam itu.. dengan berpakaian warna tema negeri masing2 .. TERENGGANU –HITAM PUTIH n KELANTAN – MERAH … berjaya mencuri perhatian ramai pihak…x ck0p dgn itu…mcm2 lg yg farha kire akses0ri tmbhan dr kedua –dua penykong…c0ntengan di muka…t0pi2 yg c0mey … rmbut2 yg mcm2 jenis…n mcm2 lg la hehehhe… gaya2 ni telah brjye mencuit hati 0rg rmai n sekaligus memaparkan semangat yg tinggi pada b0la sepak tanah air… - sekali pndg mcm kt 0bersea je hehehe ~ 
..
..
..
p..ape2 pn..bile ade yg p0sitif..ade jgak yg negative …c0nt0hnye..perlawanan terpksa dihentikan sebentar gara2 insiden peny0k0ng melemparkan mercun ~kalu x clap la~ kt tgh padag..smpai gme kne tangguh lbih kurg 5minit… mak 0i….s0k0ng2 jgk…tp keselamatn 2 penting…ape k0rg x pkir k ??? bile k0rg baling benda 2…mcm2 b0leh jd tau ?? kalu ade kemalangan mse 2 cmne??? Terkena pemain k?? xpasal2 ade insiden berdarah 6t…adusss…. Bkn la nk membebel..tp pkai 0tak la ckit…jgn la fanatic sgt …. Fkir keselamaatn 0rg der… lpas 2 stu lg…pasal baling2 objek kt tgah padang…waduh2…hud0h bt0l la perangai…hal ni farha x tuju kt satu2 pihak sje tp umum..mmg ini k adat yg kite amalkn??? .. balik pkir2 la sndri….
..
..
..

Skrg farha nk k0men sal g0l sendri Daudsu plak …. Bile pkir2 kcian plak dkt dia ni…niat dihati nk selamatkn dr msuk g0l..tp rezeki Terengganu … g0l sendri plak yg jdnye…. Adusss… ciannye…mlm 2 farha bkk fb…mak 0i…mcm2 pge dah ade sal g0l sendri Daudsu ni…emmm ptut k mcm 2??? No komen la… p klau k0rg kt tmpat dia? Ape yg k0rg rse … balik pkir2 la sendri ….
..
..
p….ape2 p0n..thniah buat KELANTAN DAN TERENGGANU atas permainan yg x mengecewakan mlm td … semangat dr penykong2 yg sanggup meredah bnjaran titiwangsa semata mata demi  team masing2 harus diteruskan…bkn hnye semasa final..p klau bleh setiap perlawanan…( huhu…byk duet)… p itulah yg dharapkan…..

  

# kwan farha yg duk kt Pahang ade msg..
“sok0ng mne ?” …
“0f k0s la Terengganu…”
“ **** sk0ng klantan …ade KFCM”
“ hahaha…xpe..sk0ng la…x kisah…farha p0n mnat jgk…p syg lg ngeri sendri …”
“ paa … terasa kehangatannye kt cni …. Semangat peny0kng2..huhu “
S0..m0ral of da st0ry … semngat yg kite pamerkan mampu tarik perhatian 0rg negeri laen jgk…huhu… PETEH TERENGGANU PETEH …. !!! … G0MO KELATE G0M0 .. !!! …

Wednesday, June 8, 2011

BUNGA n GIRLS

0rang kate ...
perempuan dgn bunga....
mmg xleh nk pisahkan...
ye k???
..... tp ....
farha kureng suke bunga 
..... tp ....
bile tgk 0rg dpt bunga....
i jeles !!! ....
s0o...
farha suke bunga k???
huhu...n0 c0mment .. ^_^
..
..
..


cantek x bunga ni ???

teka dr sape ?? 
jeng ..jeng..jeng ...
.... tetttt ... bunga ni dr my br0ther la... hehe..
dia pg camer0n highlnds ari2 ...then dia ckp xtau nk beli ape utk farha ...
s0o... beli la bunga r0s merah n r0s putih ni ...
nice rite ??? ... 
bese2 p0mpuan dpt bunga dr byfren dia...hehe
p aku dpt bunga dr abg sndri ..hahaha...
naseb la...dpat abg r0mantik...
..
..
..
orang kate 
... bunga merah utk kekasih ...
... bunga putih plak utk persahabatan ...
~ sumber dr cite Hindustan Mohabbatein kalau x clap la ... hehehe ~
..
..
s0o0o??? ape mkna abg aku bg bunga nih ?? 
hahahaha...
dia sayang aku la 2 ... n_n 
aku kn adek yg baek ...ahaks~ ... hehehe
..
..
..
jeng..jeng..jenggggg ... !!!
.. ni plak bunga td 2 ..dh ltak dlm pasu ... nice wat ..huhu.. thnks br0... 6_^


~ L0ve ~ :: miss vio ::
# i l0ve teddy bear m0re !!!

cara AKU hilang stress !!!

t0ing..
t0ing ...
serabut weh la...
rezak brase ....
eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
..
...
....
wahahaha...2 la farha bile dah kpale berserabut ...rsenye 0rg laen p0n same je k0t....
bile kpale dh berserabut ..means..sdih k...mrah k...kcewa k...
ape2 feeling la... ape k0rg akn buat ???
huhu...s0...entry kali ni farha just nk share ape yg farha akn buat bile jd mcm 2
mgkin ade mende yg same dgn k0rg ... @pun mgkin gak ade yg laen ?? n.. k0rg bleh tiru kn..kn..?? huhu...

SATU
 

mkan byak2 n hbiskan smua mkanan yg ade disekeliling...
selagi mampu mkan slagi 2 la makan...
selagi perut x ckp N0 ENTRY 4 F0OD ... selagi 2 la makan...
kdang2 duit hbis mcm 2 je sbb beli mkanan ...ceiiit t0lllll !!!



DUA

 

tg0k cte2 k0rea yg aku minat ....
wahhhh...ni mmg best...kdang2 sampai x buat ape keje sbb k0rea punye pasal...
bese aku akan lyan cte2 k0rea yg bleh buat aku jd minah jiwang tahap gaban ...hehehe ...

 

 

  

... lupe.. kdang2 best gak lyan cte jepun... cte melayu ni aku jrang tgk except cte2 dr KRU ..
cewahh...berlagak gile ... hahahaha...

TIGA
 

waaaaaa....yg ni aku xtau la kalau k0rang bese buat k x...hehehe
cara ni bese2 klau ngantuk p0n aku akan buat ...huhu...
well.. besenye..aku akan try pkai selendang ik0t trend2 skrg...
kdang2 brsemangt gile smpai sanggup try pkai selendang 2 smbil bkk y0utube ...
then..bile dh rse dri 2 c0mey gile tahap baban... mula la aku snap c2 cni ...wakakaa...
best tau.... rse dri ni sangatlah cntek ..ala2 maya karin p0n ade...hahahaha ..pasan beb ....
kdang2 bkn 2 je... prnah jgk aku akn mix n matchkn bju2 yg ade...siap dgn tudung2 skali...ceittt!!! ..
mmg xd0 kej0 la... hahaha..kdang xtentu...smpai k0l 2..3.. pagi p0n jd..asal hati senang ...kuikui...

 

EMPAT
 

make up time !!!!!!!
...... wiwiwiwiweeeeeeeeeeeetttttt...........
huhu...yang ni p0n best klau try...hehehe
ha..yang ni aku slalu buat jgk..makeup2 ..pas2 pasan diri cantek... 
tp best...ala..bukan 0rg laen tg0k p0n...dri sendri je...bukan slalu bleh jd artis kn....
 ^_^

muke aku lpas make up ...  hahaha

LIMA
...yg ni....bese la..dh nme 0rg Islam...
tanggunggjwab sbg hamba 2 ttap ade...
kali ni..besenye aku akn mengaji... bce yaasin k...kdang2 ade la smyang2 sunat ckit...
m0hon hati ni tenang...adussss
bile pkir2 pttnye yg ni la n0 1 ptt aku buat hahaha...
xpe la..aku xnk jd hip0krit..mmg ni ape yg bt0l2 jd...
manusia ni... jrang ingt kt Penciptanye... emmm 
( berubah ckit ye cik farha ).. n_n


ENAM 
 

wawawa...ni yg last la aku pilih kalau jd mcm nih ....
... TID0 ....
huhu...ni pling best sbnrnye...
trus hilang tensi0n aku...
p skejap je la..bgun2 ade pulak..hihi..
pep0n...bile dh td0 nih...jwabnye...23456789 jam la... hahahaha..
lenyap dlm dunia fantasi... 
aku lah tuan puteri ...hehehehe....


0k la..ni je k0t kali ni...letih dah...tata... ~L0ve~ :: miss vio ::
 

# klau ade care2 laen yg k0rg bese buat leh la share2 ye... ^_^

:: kisah dongeng FARHA ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...