Saturday, August 13, 2011

do0dle k dod0l nih ???

sekarang tiap kali jenguk blog orang konfem mesti ade jgak jumpe do0dle ...
ala ... yg cute miut piut tu ... geram jgak tgok ...
tp x reti nak buat ... tgok je la ...
tp xkan nak tgok je kan ... bak kate orang ilmu harus dicari ...cewahhh..g2 ...hahaha
so...dgan hati yang penuh bersemangat waja kenari kancil inspira viva myvi n semua la ...
aku pon try la buat do0dle ....
nak tgok ???
..
..
..
..
..
tadaaaaaaaa ......

hahahaha...terberanak juga do0dle k dod0l aku...nih ???
..
..

so amacam ?? 
kira ok la dr aku yang x prnah buat bnda alah nih ..huhu
frst try dari FARHA !!! 
sape2 yang pndai buat dod0l ni leh la tlong ajar2 yek ...
farha mmg xtau nak buat ...ni pon maen bedal je ... pling x reti nak colour2 ...ad0ii...

gosip tok nenek : do0dle aku tuh mcm kne sengat tebuan jekk...hehe ... tudung raya x beli lg ni !!! ... (^_<) ...

22 comments:

farah hanim said...

hehe
kire comel la tu 1st trial bt dodolian tu
hhee :D

♕ Mr.IX ♂ said...

ok la tu better than mine yg x pernah wat dodol ni.....

faRHa@miSS Vio said...

farah hanim : comey eh ?? dodolian ?? hahaha
mr.ix : try la buat ...tgok dodol tu sdap k x 6t ...hahaha

KeChIk yg comey said...

hikhik..somel2 je dudul dia..^^

iefa ujang said...

1st doodle pown da cntik!!! :)

siti hidayah said...

alaa, comei laa tu. nanti lama2 pndai. dayah ni, bnyak kali cuba, lngsung tak menjadi. hihi

Siti Arfah said...

Wah good try ! :). Comey ape doodle tu.^^

RojakPunya.blogspot.com said...

sebab kene sengat tebuanla comel haha

teha said...

eh eh ! comel laa :)

asliner said...

farha ajarlah kite..
macam comel jer..=)

fadh leyanie said...

cute owh,,doodle pertama anda ^^
macam tuan blog ni jugak.

adan said...

mcm lukis kat kertas je..

cik xeyrah said...

comel je..hehe :)

mizmarmalade said...

hye dear... comment saye ni menyimpang sket dr entry awk yer.. hehe! pasal nk ilangkan blogpost tu, awk try klik kat link ni yer... saye bjaya ilangkan blog post tu pn lpas bce kat forum ni :

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=74faa92dba304c21&hl=en

Cube tgk, kalau ade pape... just drop me a comment k :)

faRHa@miSS Vio said...

thanks u all ... huhu
adan n aliner : farha lukis gne SAIpaint tools ..bukan kat kertas ok .. lukis pon gne pen jek ..hahaha..x reti la... ^_^
mizmarmalade : thanks for your help ... ^_^

alif haris said...

wah wah ~
ni bakal jadi tauke doodle jugak neyh ..
aiseyman ..sy je tinggal sorang tak pndai buat doodle ..orag lidi pndai ler huhuhu

sergeant keroro said...

comel jek, hehe XD

SoLy SoLicious said...

la... ok la tu..comel je,..cume kene asah lagi..teeheeee

A Little Girl said...

Cantik ape ! Cute sje !

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

huuu tak pandai wat mende alah ni..

so tgk je la org buat.. dah test 3 4 8 juta kali.. x cantik..

segan la...

dak eina said...

comel la doodle awk buat...

Amirul Amin said...

dodol dan bubur lambok..

:: kisah dongeng FARHA ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...