Friday, August 26, 2011

kad raya TERMAHAL ....

ok semua ni ade kad raya TERMAHAL dari owner bl0g ni iaitu FARHA huhu... ala..yg selalu bl0gwalking or comment2 kat blog k0rg yg gne name ... farha@miss vio tuh ....(^_<)
kad raye ni xde la mahal p0n sebnarnye ....saje nk buat gimik  ... wekkss .. :p 

ok terima la kad raya TERMAHAL dan TERIKHLAS dari FARHA  ... 


..
..

disebabkan kite smua dah penuh dgn m0od2 raye x lme lagi ..s0 FARHA kat cni ... nk mnx maaf ...beribu -ribu lem0n ...dkat semua kawan2 maya @ pon x maya... erkk ..ade k?? ... sekalian andai kata ...ade terclap comment mengoment dkat entry2 k0rg ... tp ingt  !!! kalau FARHA comment tu ..means k0rg punye entry best !! ... keep it up .. ^_^  .. n kalau yg x comment tu bukan xnk komen ..tp mybe xtau nak comment ape .... (0_o) just jd silent readers je n maaf semua ye ... 0-o la ... (^_<)
..
..
..
kad raye tuh kalau rajen boleh la print ..tampal kt rumah ... hehehe ..
..
..
pesan tok nenek : jgan maen mercun byk sgt ... 6t semput ..!!!

Monday, August 22, 2011

(^_^) ... gaya my sayam KUCING mase bulan puasa ... (^_<)

entry kali ni xde byk sgt perkataan mcm sebelum2 ni smpai korg trpakse gnekan kompas bagai nak bce ....
simple but nice .. . (0_o) ..xde kne mngena lgsg ... hahaha
jom relax y0ur mind ..n tgok aksi2 kucing farha time bulan p0se ... 
check it 0ut !!!














ok sorry for the picture yg agak blurrrrrr je 2 ... bese la...cmera f0n ... (^_<) 
kalau k0rang perasan ... SI kembi tu mate dia asyk pejam je .. ntah xtau la nape ...
hrap gmbar ni bleh bwat anda2 yg tgh berblogwalking tu senyum cket ... ^_^ ... btw ... SENYUM SOKMO ... 

gosip tok nenek :tgh mlm ari2 sblm tdo my bf text me "tgah wat pe 2?"  .... frha reply "tgh tgk gmbr kucing2..." my bf then said " emmm ...kat mne la sy di hati awk yea ... " 
hahahaha  .... ok tata ...

Saturday, August 20, 2011

kalau sayang AYAH ... tgok ni !!!

  

ape khbar semua ??? ...tgh2 cbuk siapkan proposal ... tiba2 kwan baek post video ni kat fb ...
...
...
kalau k0rang dah tgk ... ape korang rse ???
..
..
..
aku lpas tgk vdeo ni ... x menangis p0n... hbat x???
cume meleleh air mate je ....
waaaaaaa....
tacing la....!!!! 
ape2 p0n...
m0ral of da st0ry ...
syg la parents kite ... x kra mcm mne skalip0n dia0rg...
tata... nak ciapkan keje ... 

gosip tok nenek : tok nenek x de gosip hari ni sbb SEMPUTTTTTTTT ... (^_<)

Monday, August 15, 2011

Entry yang x melekit !!!


Ok ini entry yang agak x melekit dari diriku cewahh... g2 .. hahaha xde la sbnrnye just nak bgtau mgkin dlm beberapa hari ni xkan ade entry baru dari farha ... bukan malas (walaupon sbnrnye malas) ... (^_@) tp sbnrnye sbb farha kne siapkan satu kertas kerja untuk satu program dkat UPM ... so ade bdak2 UPM kat cni ???? huhu ...

Ok ni frst time farha sndri kne buat kertas kerja program ...bese sblm2 nih farha just pndai tgok org je buat ...  n sbnrnye agak susah especially bg aku yg mmg mlas nak fikir ayat yg berjiwa bangsa ni ... ado0ii... program ni adalah pgram usha sama antra kelab QKP dgan SMK Lui Barat Jempol Ngeri Sembilan .... ade sape2 dr sne ??? ... bdak2 dr sekolah tu akan dtg melawat UPM ... so byk jgak la keje yg nak kne buat ... 

Masalah farha skrg .... xtau nak letak nme pgram ni ape ....??? ade suggestion ??? ...pening2 ....skit jiwa raga ... !!! ok la xleh lame2 ... banyak bnda nk kne buat .... klau rajen boleh la bg idea ye .. ^_^ trima kasih .. anda mmg sayam saye ...  (^_<)

Ok ni sikit pic dari farha mse buat pgram kat skolah tu dulu ... (^_^) 

ok this is me .. FARHA ^_^




ni plak member2 dgn adek2 angkat diaorg ... most of them bdak2 bac kepujian fizik




ok ni aksi lekat tampal dinding dari member2 seangkatan




ni pon same .. dkat tangga pon nak snap .. sape yang kne snap ?? aku jgak ... ^_@




ni kumpulan ceri ... ceri2 bo0m bo0m ... hahaha




ni aksi fasi dgn adek2 sekolah tu mase time riadah


ni plak xtvt senaman waktu malam... name snaman ..hantu pocong ...hahaha..tipu jek..

nampak x farha kat hujung ??? ...bru bgun tdo sbnrnye..hahaha..member bru lpas kejut sbb ade ckgu masuk time nih ...kant0iii

rakan fasi ... kitaorg kawan since dr matrik n kekal skali jgak waktu dkat u ... ^_^

aksi2 fasi yg xbpe nak mnjd ..

xtau la sape yg amek pic ni ..krusi tu mlas bebebnor nak ltak kat tepi .. adoii..btw .. ni time last sblm balek .. miss u all ^_^

Saturday, August 13, 2011

do0dle k dod0l nih ???

sekarang tiap kali jenguk blog orang konfem mesti ade jgak jumpe do0dle ...
ala ... yg cute miut piut tu ... geram jgak tgok ...
tp x reti nak buat ... tgok je la ...
tp xkan nak tgok je kan ... bak kate orang ilmu harus dicari ...cewahhh..g2 ...hahaha
so...dgan hati yang penuh bersemangat waja kenari kancil inspira viva myvi n semua la ...
aku pon try la buat do0dle ....
nak tgok ???
..
..
..
..
..
tadaaaaaaaa ......

hahahaha...terberanak juga do0dle k dod0l aku...nih ???
..
..

so amacam ?? 
kira ok la dr aku yang x prnah buat bnda alah nih ..huhu
frst try dari FARHA !!! 
sape2 yang pndai buat dod0l ni leh la tlong ajar2 yek ...
farha mmg xtau nak buat ...ni pon maen bedal je ... pling x reti nak colour2 ...ad0ii...

gosip tok nenek : do0dle aku tuh mcm kne sengat tebuan jekk...hehe ... tudung raya x beli lg ni !!! ... (^_<) ...

Friday, August 12, 2011

cara nak hilangkan lebam bibir sebab SMOKING !!!

ok... walahuhu ... dah bpe ari x post ape - ape kat blog ni .. just cbuk bce blog orang je....

btw... kepada semua smoker smoker sekalian ... andai kate korang rse dah fed up nak smoking kan .... n nikotin dlam bdan tu pon dah kurang ... n korang rse dah xnak smoking ... alhamdulilllah .....

kat cni farha nak bagi petua orang tua - tua untuk hilangkan warna lebam dkat bibir korang tu ... nampak kurang hensem n cantek ckit kan  bile bibir tu biru ??? ckit la.... x byk pon ...huhu

lets try this  !!! 

1- ambil halia ... jap knal x halia yg mne ??? huhu jgan tertukar dgn lengkuas suda ....
2- tumbuk halia tu sampai keluar air 
3- ambil air tu then sapu kat bibir sebelum tido.... klau boleh setiap malam la
4- biar air tu kering sendri ... lg sng korang ambik hair dryer jek...hahaha
6t mgkin bibir anda akan jadi mcm ni ...
..
..
..

 
hahaha...nice what ???


ok semua ... selamat mencuba .... !!! .. farha x prnah pon cuba sebab x smoking huhu ... 

gosip tok nenek : tadi bce entry INI takut dengar kes murtad sekarang ... jihad utk agama adalah yang terbaek .... tp sekarang lagi ramai yang jihad untuk politik semata mata ... diri ni bukanlah orang yang layak utk komen ape2 ...tp sebagai seorang umat Islam ... rse tanggungjawab pada ape yg berlaku skrg tetap ade ....

:: kisah dongeng FARHA ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...