Monday, August 15, 2011

Entry yang x melekit !!!


Ok ini entry yang agak x melekit dari diriku cewahh... g2 .. hahaha xde la sbnrnye just nak bgtau mgkin dlm beberapa hari ni xkan ade entry baru dari farha ... bukan malas (walaupon sbnrnye malas) ... (^_@) tp sbnrnye sbb farha kne siapkan satu kertas kerja untuk satu program dkat UPM ... so ade bdak2 UPM kat cni ???? huhu ...

Ok ni frst time farha sndri kne buat kertas kerja program ...bese sblm2 nih farha just pndai tgok org je buat ...  n sbnrnye agak susah especially bg aku yg mmg mlas nak fikir ayat yg berjiwa bangsa ni ... ado0ii... program ni adalah pgram usha sama antra kelab QKP dgan SMK Lui Barat Jempol Ngeri Sembilan .... ade sape2 dr sne ??? ... bdak2 dr sekolah tu akan dtg melawat UPM ... so byk jgak la keje yg nak kne buat ... 

Masalah farha skrg .... xtau nak letak nme pgram ni ape ....??? ade suggestion ??? ...pening2 ....skit jiwa raga ... !!! ok la xleh lame2 ... banyak bnda nk kne buat .... klau rajen boleh la bg idea ye .. ^_^ trima kasih .. anda mmg sayam saye ...  (^_<)

Ok ni sikit pic dari farha mse buat pgram kat skolah tu dulu ... (^_^) 

ok this is me .. FARHA ^_^




ni plak member2 dgn adek2 angkat diaorg ... most of them bdak2 bac kepujian fizik




ok ni aksi lekat tampal dinding dari member2 seangkatan




ni pon same .. dkat tangga pon nak snap .. sape yang kne snap ?? aku jgak ... ^_@




ni kumpulan ceri ... ceri2 bo0m bo0m ... hahaha




ni aksi fasi dgn adek2 sekolah tu mase time riadah


ni plak xtvt senaman waktu malam... name snaman ..hantu pocong ...hahaha..tipu jek..

nampak x farha kat hujung ??? ...bru bgun tdo sbnrnye..hahaha..member bru lpas kejut sbb ade ckgu masuk time nih ...kant0iii

rakan fasi ... kitaorg kawan since dr matrik n kekal skali jgak waktu dkat u ... ^_^

aksi2 fasi yg xbpe nak mnjd ..

xtau la sape yg amek pic ni ..krusi tu mlas bebebnor nak ltak kat tepi .. adoii..btw .. ni time last sblm balek .. miss u all ^_^

10 comments:

cik najihah said...

nampak ijah kat situ huhu

atien said...

sy UPM...hehehe..
freshie..

asliner said...

haah lah..
gambar yang ke-8 nampak sangat farha baru lepas bangun tido..hik3..
btw, gudluck ya!

faRHa@miSS Vio said...

najihah : hahaha..aah ijah satu klab ..n satu blok .. ^_^
atien : ye k?? g0od2..eratkan silaturrahim ..
askiner: hehehe...ye k?? truk bebenor... thnks dear..

DamaVK said...

try tajuk nie... Program Inspirasi or Pembangunan insan

sergeant keroro said...

saya utm :P

bloghok said...

sy idongoto university,japan.

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

sy dari terengganu... rindu lak jadi fasi kat sek2 ni.. dorg dtg melawt ke.. buat je name program klise ni.. lawatan ilmiah sek dot dot.. hahah..

miZz_nizZ said...

smngt fasi2 ni.bgus.hehe.=)

dak eina said...

msti best kan jadi fasi..kan?

:: kisah dongeng FARHA ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...