Friday, August 12, 2011

cara nak hilangkan lebam bibir sebab SMOKING !!!

ok... walahuhu ... dah bpe ari x post ape - ape kat blog ni .. just cbuk bce blog orang je....

btw... kepada semua smoker smoker sekalian ... andai kate korang rse dah fed up nak smoking kan .... n nikotin dlam bdan tu pon dah kurang ... n korang rse dah xnak smoking ... alhamdulilllah .....

kat cni farha nak bagi petua orang tua - tua untuk hilangkan warna lebam dkat bibir korang tu ... nampak kurang hensem n cantek ckit kan  bile bibir tu biru ??? ckit la.... x byk pon ...huhu

lets try this  !!! 

1- ambil halia ... jap knal x halia yg mne ??? huhu jgan tertukar dgn lengkuas suda ....
2- tumbuk halia tu sampai keluar air 
3- ambil air tu then sapu kat bibir sebelum tido.... klau boleh setiap malam la
4- biar air tu kering sendri ... lg sng korang ambik hair dryer jek...hahaha
6t mgkin bibir anda akan jadi mcm ni ...
..
..
..

 
hahaha...nice what ???


ok semua ... selamat mencuba .... !!! .. farha x prnah pon cuba sebab x smoking huhu ... 

gosip tok nenek : tadi bce entry INI takut dengar kes murtad sekarang ... jihad utk agama adalah yang terbaek .... tp sekarang lagi ramai yang jihad untuk politik semata mata ... diri ni bukanlah orang yang layak utk komen ape2 ...tp sebagai seorang umat Islam ... rse tanggungjawab pada ape yg berlaku skrg tetap ade ....

4 comments:

adan said...

betul ke petua halia ni..

btw sy tak merokok gak.. so,tak perlu risau..

faRHa@miSS Vio said...

ntah la adan ... xprnah pon cube ...huhu...bgusnye x smoking ... ^_^

sergeant keroro said...

hehe, xleh smoke. so, takyah la amalkan :P

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

baik minum terus halia tu.. hahha

koman2 pun pagi t.. leh terus buang angin kat badan....

pus pus je memanjang.. sihat pwot..

:: kisah dongeng FARHA ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...