Sunday, September 4, 2011

Aidilfitri Edisi 2o11

entry kali ni pasal isu pisang g0reng panas yang sgt2 laku sekarang ... xkira kat fb maup0n kat bl0g ... haha ...
ok ... gimiksss...wekkss .. :p ..
xde pe p0n ... just nak share pasal hari raya ari tu jea ... n 
xnak ckap byak .... tg0k gambar la yea ... xpe jgan bimbg ... cun2 je ... hahaha ...

ok ni scene bermaaf-maafan dgn parents ... 

ok meet my parents ... l0ve them s0o much ... 
ok this is my whole family ... n yg xdenye ... my br0ther in law ..baby comei tu anak sdare i ok ... ^_^ 

ok ni pic SS dari aku ... haha

knalkan this my br0ther .. laen kan kita0rg ???

ni pic cun melecun dari aku ..hahaha .. ok dah buat jd pr0file pic p0n kat fb .. wekkkss ... :p
ni pic with my bel0ved father mase hari raya ke 2 ... tdung pink 2 my adek

ni p0n same jea .. tmbh s0rg je kat blkg tu ... adek b0ngsu  ... kalau ade bce entry ni ... itulah 0rgnye ... huhu .. d0k au 

pic mase pg berhari raya dkat rumah member  *zul botok  ... btw ... kucing dia sgt c0mei ...

ok mase ni mata sgt silau ...n pic p0n x cntek ...hahaha ..bdak kecik 2 anak member .. mak dia yg pkai tudung krim  ...siyess comei .. mcm jepun ...

ok gambar ni lg clear muka anak member td ... girl yg dukung tu bkn mak dia yea .... tumpg posing jea ...haha

posing cun melecun dari my cun fren hahaha *grah

ok ini kami lagi ... ^_^

cbuk nak maen dgn Fahim ... huhu 
balek beraya kami makan KFC ...hahaha ...kebuluran

ni la drver kami ... pemandu paling berhemah ... hahaha ... tgh2 bwak kete b0leh st0p sbb nampak duit RM50 tepi jalan ... hebat x ???

pic last sebelum balek .. kat tangga KFC pon jd la ...
me n ayu ... we ch0ose snake snack plate ... ^_~

ni last posing dari 'adek ' ... snap pkai spec plak ... mhal tuh ... hahaha... btw ...duit yg jmpe kat tepi jalan tu sbnrnye bukan duit ... tp angpau ...hahahaha
ok ni kucing gemuk yg berat dia dah 5kg lebih ... wadehal ??? ...   
  
ok sekian saja coretan dan sedutan dan sumbatan dan cabutan dari farha untuk edisi raya pada kali ini .... haha ... ok lpas ni tutup cite pasal hari raya n n0w ...
ready f0r new semester
..
..
..

g0sip t0k nenek : td kawan2 laki mase sk0lah dtg ... n aku x reti nak bersembg ape ... cdehnye ... wat happen t0 me ????

9 comments:

teha said...

comel nyee kucing tu..

faRHa@miSS Vio said...

aah ...mmg comei p0n ...sgt2 comei .. ^_^

asliner said...

hari tue ina pun gi beraye jugak..
tapi hanya sikit jer sempat snap gambar..huhu

p/s:wah, macam raya sakan jer..hehe

faRHa@miSS Vio said...

huhu .. xdelah sakan sgt ina ..bese jea ...

Bell said...

aritu member laki call nak datang..tahu yg depa konvoi..tapi tak berani nak angkat..haha..lagi jahat tak bagi datang rumah..hahaha

Ayu said...

wah..sempat juga raya di KFC yer...hehe....
=)

macam ku kata said...

suka semuanya..;-)
senng2 follow sy yer..i dah follow;-)

syahirooAhmad said...

amboi farha.. raya sakan nampak~~. sampai ke kfc ey.. bile nak raya umah aku ni.. klang je kot. huhu

Nafisah Ruslan said...

tang kucing tu memang cantik giler! asal dia gemok and comel sangat?? ggrrr.. haha

:: kisah dongeng FARHA ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...