Friday, August 5, 2011

... AKU budak BERTUAH ...

nite semua !!! ...
jarang aku post entry tgh2 mlm cmni...p td tetiba aku excited 
ni semua pasal aku dh ditag as the 100 follower bg blog LILI 
hahahaha...bkn senang tau ....
selama ni aku jeles jgak tgk 0rg2 yg dpt jd follower bg n02 special nih...huhu
s0 kira aku antra yg bertuah la kan... rezeki bulan p0se ... ^_^
ok la semua... j0m terjah 
cik LILI  ... ^_^
..
..
..

sebut pasal BERTUAH ni....tetiba aku tringat kisah BERTUAH aku mse zaman sk0ol dlu...huhu
mse aku f0rm 2... time 2 lpas exam final
...result aku xde la gempak sgt..ck0p2 mkan je...
tambah2 aku bukan duk kat klas yang mant0psss...
klau nak dibandingkan dgn bdak2 klas dpan...alamak jauh la bezanye...

nak dipendekkan cerita...
ntah mcm mne la ckgu aku tuh silap bg result dkat bhgn peperiksaan
tau2 result aku gempak gile ...hahaha
yang pling bangga siap dpat msuk TOP 10 student tuh....hahaha
dah la msuk T0P 10 ... nme2 yg ade dlm carta hits tu .. dia0rg tampal dkat board2 yang ade kat sk0lah ....
ape x bangga aku ...hahaha

x ckop dgn tuh ... ade plak dia0rg buat majlis ape ntah ... tp aku x j0in
sbb mse tu aku kne pg lthan perbarisan ...
waktu tgh lathan tu dia0rg tgh buat rehersal dkat dewan ...
waktu tu la.. dia0rg announce name aku dalam senarai TOP 10 ...hahaha

lagi la aku bangga ... semua 0rg dgr ...!!! hehe
p last2 ckgu aku dpt kesan jgak kesalahan dia tuh ...
n bnda nih bkan jdik dkat aku je... but kwan baek aku p0n dpat naseb BERTUAH yg same ...
p kita0rg diam jek...hahaha.. jhat gile ... 
..
..
..



btw .. mse aku f0rm 4 p0n aku dpat naseb yang same ... huhu... dpat msuk charts jgak .. ^_^ ..wink-wink..
pdhal result aku x gmpak langsung ...
rezeki kan...nak buat camne ... hehehe


gosip tok nenek : baru je abes bace 1 juzuk ... kne hbiskan 4 juzuk lg... sempat k??? ...

9 comments:

teha said...

smpt nye nk abeskan juzuk tu.. hee~

faRHa@miSS Vio said...

huhu...insyaallah ... ^_^

GreenAppleKu.com said...

singgah sini juga..

faRHa@miSS Vio said...

thanks greenappleku

Wanie said...

haha..so bukan top 10 student pn la ye..takpela smpt gk rase perasaan bertuah tu..keke

faRHa@miSS Vio said...

wanie : tu la pasal ...huhu...bkn slalu... ^_^

adan said...

ahaha.. enjoy je baca entri ni.. kenapa la cikgu tu perasan time reahsel..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

untung laaa....

dapat habiz kant tu.. semangat..

IZYAN KAHER said...

insyallah miss vio ! u cn do it dear ! fighting !!! hoho .. blog sgt glitter ok !! auww, chnteqqs:)

:: kisah dongeng FARHA ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...