Thursday, August 4, 2011

... maaf ... kau bukan VIP ...


Ok semua ... aku pon xtau nape aku buat entry ni tp yang pasti memandangkan kite smua dlm bulan Ramadhan ... aku pasti n konpem byk la event2 bukak p0se kan??..klau x kat tempat kerja, mjlis bukak p0se sesame kaum kerabat kelurga p0n ade .... 

Mjlis bukak p0se mmg best especially klau dgn family .. selain hari raya.. time2 mcm  ni la bru semua ahli kluarga dpat kumpul rmai2..baru la dapat tau g0ssip2 latest dlm kluarga k0rang kan??? Hahaha... x ck0p dgn 2 k0npem2 juadah bkk p0se p0n akan berlambak, abis at0k nenek mak sdare pak sdare spupu sepapak ..abis semua nk sp0ns0r .... best kan ...

Untuk mjlis bkk pose ni ..s0me family lbih ske order je makanan 2  ..but klau mcm family aku nih..my family biasanye akn masak sndri, time 2 rmai la sdare mara yg dtg tl0ng ... tp dalam kegembiraan tu still jgak ade yg kurgnye kan... nothing perfect..

Actually aku sbnrnye agak annoying dgn 0rg2 yg dtg hnye nak tg0k je..lpas 2 mkan...gosip2...lg truk ciap nk sh0w off semua bnda yg dia ade ... alamak cik kiah oiii...menyampah gile...ingat kau tu VIP k ??? .. dah la dtg tu bile time dkat2 bpe saat 0rg nak azan... lpas 2 trus duduk mkan...klau rumah k0rang tu jauh beribu batu xpe la..smua 0rg boleh fham p dah klau rumah sejemput je jauhnye....ape cte tu??? ...x ckop dgn tu x reti2 nak ringan2 bdan tl0ng ape2 yg ptt..klau x byk p0n ckit p0n jd la..ni ade yg sanggup tgk jekkk... ingtkan lpas berbuka nk la tl0ng angkat2 pinggan ckit k ape2 je la krja yg boleh buat .. ni x.. boleh plak  buat bersembang nk pecah rumah batu rumah kayu rumah teres 0rg ... wat de %^& ...

 sbnrnye bukan benci tapi cme nak bg kesedaran ... kite ni hidup berkeluarga... klau sekali dua mgkin bleh faham ... mgkin la korg cbuk kan... ade hal k ape .. p klau dah setiap kali ade mjlis  k0rg buat mnde yg same ... xke skit ati 0rg ??? ... bukan marah tapi cme menegur ...

waaaaa ... ape aku bebel ni...xtau nk post entry ape... sbb letih pose kot hahaha..mcm aku s0rg jek yg pose .. ^_^ 
..
..
ni ade ckit gambr dr simpanan aku mse time majlis bukak pose thun lpas kot..huhu




g0sip tok nenek :  baju raye farha dah ciap .. k0rang punye dah ??? huhu.... (^_<)

4 comments:

teha said...

uwaa ! baju raye xbli lagi :(

faRHa@miSS Vio said...

cepat la beli...6t x sempat...huhu...klau beli yg dah ciap xpe la... ^_^

LiLi said...

hehehee..bju raye sbelom puase da ciap! (=

asliner said...

sebelum bulan pose dah siap..hehe..
tapi baru satu, ingat nak beli lagi satu..hehe

:: kisah dongeng FARHA ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...